Відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Творчість, майстерність, досконалість – це,

насамперед, наполеглива праця.

В.О.Сухомлинський

17 квітня 2024 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, культури, охорони здоров’я та соціальної політики Лановецької міської ради. Атестація педагогічних працівників в 2023 – 2024 навчальному році проходила у відповідності до Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН України від 09.09.2022 №805 «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників».

На розгляд атестаційної комісії було подано атестаційні матеріали 13 педагогічних працівників закладів освіти Лановецької міської ради.

За результатами голосування членів атестаційної комісії 6 керівників закладів освіти підтвердили відповідність займаній посаді, 3 педагоги підтвердили кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 2 педагогам присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 1 педагогу підтверджено 12 тарифний розряд. Проведення атестації 1 педагогічного працівника припинено, оскільки він є увільнений від виконання посадових обов’язків у зв’язку з призовом на військову службу під час мобілізації та буде відновлено після Перемоги.

Вітаємо педагогічних працівників із успішним проходженням атестації і бажаємо плідної творчої праці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *