Проведено тренінг для освітян

За ініціативи Ради з питань ВПО в Лановецькій міській раді, 10 січня 2024 року фахівці благодійного фонду «Рокада» – Тернопіль провели тренінг для освітян громади на тему: «Права дітей та програми захисту дітей в умовах воєнного стану».

Одним із завдань, над яким працює кожний заклад освіти, є співпраця адміністрації закладу з учнями, батьками, вчителями, відповідними службами міста щодо створення безпечного освітнього середовища. Школа повинна допомогти дітям адаптуватися до навчання в закладі освіти, а також створити для них комфортні соціально-психологічні умови для навчання та розвитку.

До тренінгу долучився представник ювенальної превенції з повідомленням про актуальність проблеми порушення прав дитини, різних форм насильства та булінгу, важливість швидкого реагування на дані випадки.

Навички учасники тренінгу відпрацювали на практиці. У процесі навчання дійшли висновку, що невід’ємною частиною запобігання булінгу є ефективна комунікація між усіма учасниками освітнього процесу.

Дякуємо Благодійний фонд «Рокада»-Тернопіль за цікавий та змістовний захід, сподіваємося на подальшу співпрацю вже найближчим часом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *