Щорічний турнір з міні-футболу на «Кубок Лановецького міського голови»

Традиційний щорічний турнір з міні-футболу на «Кубок Лановецького міського голови» став справжнім святом спорту та єднання серед школярів закладів освіти нашої громади. Змагання одночасно відбулися на трьох футбольних майданчиках зі штучним покриттям — у Лановецькому ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. Ю. Коваля, у Лановецькому ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 та на міському стадіоні.

На футбольних полях змагалися 12 команд, кожна з яких продемонструвала високий рівень майстерності та жагу до перемоги. Турнір був не лише можливістю для молодих спортсменів показати свої вміння, але й чудовим прикладом об’єднання громади навколо спорту та здорового способу життя. Команди змагалися в дружній, але напруженій атмосфері, де кожен матч був сповнений емоцій і спортивної боротьби.

Після серії напружених ігор Кубок міського голови здобула команда Лановецького ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. Ю. Коваля. Друге місце посіла команда Лановецького ЗЗСО І-ІІІ ст. №2, а третє — команда Юськовецького ЗЗСО І-ІІІ ст.

Нагороди та привітання усім призерам вручив міський голова Роман Казновецький. Висловлюємо вдячність усім командам за активну участь у спортивних заходах громади, які сприяють розвитку спорту серед молоді та зміцнюють дух спільноти.

Разом – до нових перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *