Пройшов ІІ етап спортивних змагань з футзалу в рамках проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”

Сьогодні в Лановецькому ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 імені Юрія Коваля успішно пройшов ІІ етап спортивних змагань з футзалу в рамках проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. Участь у цьому спортивному заході взяли 8 команд закладів освіти громади.

Ці змагання стали не лише платформою для демонстрації спортивних досягнень та майстерності, але й чудовою можливістю для учасників відновити емоційний баланс, поділитися посмішками, спілкуванням і радістю від можливості займатися улюбленим видом спорту в колі друзів.

Отож за результатами змагань переможцями стали:

І місце – Лановецький ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2;

ІІ місце – Вербовецький ЗЗСО І-ІІІ ст.;

ІІІ місце – Молотківський ЗЗСО І-ІІ ст.

Вітаємо переможців з їхніми досягненнями та бажаємо подальших спортивних успіхів. Вдячні всім командам за активну участь та внесок у розвиток спортивних ініціатив нашої громади. Ваша праця та завзятість слугують взірцем для наслідування і демонструють, як спорт об’єднує людей, виховуючи силу духу, командну роботу та взаємоповагу.

Підсумовуючи результати змагань ІІ міського етапу, у ІІІ районному етапі змагань в рамках проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”, який проходитиме в квітні цього року, братимуть участь команди:

Баскетбол юнаки – Вербовецький ЗЗСО І-ІІІ ст;

Волейбол дівчата – Лановецький ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. Юрія Коваля;

Волейбол юнаки – Юськовецький ЗЗСО І-ІІІ ст.;

Футзал – Лановецький ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2.

Вболіваємо разом, адже кожен гравець не лише представлятиме заклад та громаду, але й надихатиме інших на досягнення успіху та відмінні результати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *