Практичні тренінги-навчання для учителів початкових класів

Діяльнісний підхід в освіті – це спрямованість освітнього процесу на розвиток ключових компетентностей і наскрізних умінь особистості, застосування теоретичних знань на практиці, формування здібностей до самоосвіти і командної роботи, успішну інтеграцію в соціум і професійну самореалізацію.

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 20.10.2023 № 1275 «Про реалізацію програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення», департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації від 25.10.2023 №177/2.1-06 «Про реалізацію програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» в закладах освіти Тернопільської області», з метою якісної і сталої підтримки реалізації Концепції Нової української школи the LEGO Foundation на базі Лановецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Юрія Коваля 3 та 4 січня 2024 року проведено практичні тренінги-навчання, у яких взяли участь учителі початкових класів усіх закладів загальної середньої освіти Лановецької міської територіальної громади.

Регіональний тренер Наталія Флінта продемонструвала на практиці партнерську роль педагога-дизайнера освітнього процесу та ефективність діяльнісного навчання з LEGO для розвитку ключових компетентностей, наскрізних умінь учнів, креативності та активізації рухової активності учнів початкових класів.

Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Педагоги генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, активно включалися у роботу, фантазували, творчо підходили до виконання поставлених завдань. Усі учасники навчання отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Щира вдячність дирекції та вчителям початкових класів Лановецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Юрія Коваля за створені умови для навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *